Förändringsledare

”Med min erfarenhet från att leda förändringsprocesser inom HR, kommunikation och hållbarhet stöttar jag er med att få förändringen att hända. Jag fungerar både som förändrings/ interimsledare under en period eller som stöd/coach till organisationen.

Exempel på uppdrag

  • Uppstart och implementation av kultur- och ledarramverk. Ex. workshopserier, ledarutvecklingsinsatser och paketering.
  • Program för att gå från ord till handling kring inkludering & mångfald.
  • Modernisera/digitalisera HR processer och rutiner (utgångspunkt i er medarbetarresa)
  • Utveckla er internkommunikation. Från sändande redaktionell till dialog och involvering.
  • Introducera ledare och medarbetare i att arbeta mer löpande med medarbetarinsikter och dialog, ex verktyg som Winningtemp och temptalks.
  • Interimsledaruppdrag inom HR, Kommunikation & Hållbarhet.

Referenser

Tidigare uppdragsgivare och samarbetspartners

Anders Fredriksson

CEO och Koncernchef Löfbergs

”Sofia största styrka är hennes starka kompetens att leda förändringsprocesser i organisationer. Hon har många gånger visat på en enastående förmåga att leda stora grupper av medarbetare och chefer genom svåra och komplicerade förändringar. Sofia har också en unik passion för att förstå hur organisationens värderingar påverkar ledarskap, kultur och företagets förmåga att nå uppsatta mål”

Kajsa Lisa Ljudén

Head of Sustainability Löfbergs

”Sofias kompetens och förmåga att inspirera i kombination med en värme, humor och passion gör att hon har en stark förmåga att utveckla och driva organisationer framåt, utan att tappa fokus. Och hon hittar alltid ljuspunkter och möjligheter även i utmanande situationer och motgångar.”

Peter Rung

Grundare Huskurage och talare

”Att jobba med Sofia Svahn och gänget på Löfbergs har varit inspirerande sen dag ett. Att utgå från sina värderingar och driva på för en förändring genom att öppet och ärligt våga adressera normer och strukturer som finns i vårt samhälle, och att göra det som såväl sponsor som arbetsgivare, och dessutom öppet kommunicera kring det, det krävs mod och ledarskap. Sofias förmåga att leda med tydliga vart, hur och varför är ett ledarskap som alla organisationer skulle behöva”

Hör av dig så tar vi en fika!